Contactformulier

Netherlands

* Ik wil graag regelmatig marketing updates, nieuwtjes en speciale aanbiedingen van je ontvangen per e-mail. Ik kan mijn toestemming op elk gewenst moment intrekken door op de afmeldlink onderaan elke marketingmail te klikken of door je een verzoek per mail te sturen.

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.

Google Maps inhoud kan niet getoond worden met je huidige cookie-instellingen. Selecteer "Toestemmen & tonen" om de inhoud te zien en de Google Maps cookie-instellingen te accepteren. Meer info kun je lezen in onze [Privacyverklaring](/privacyverklaring/. Je kunt je altijd weer afmelden via je [cookie-instellingen] /cookie-instellingen/.

Toestemmen & tonen

Contact

xingfu-bynaomi@hotmail.com
☏ +31(0)639862156
Kvk    72793414
Btw    NL002345016B92

Adres

van Ryckelstraat 14,
5081 JE Hilvarenbeek

De ingang is via de achterdeur. Ik verzoek u gelieve tot maximaal 10 minuten van te voren aanwezig te zijn.
 

U bent zich verplicht een afspraak tijdig (minimaal 24 uur van tevoren) af te zeggen, anders kunnen de kosten van de gereserveerde tijd in rekening worden gebracht. 

Openingstijden praktijk

Maandag:    10.00 - 20.30 

Dinsdag:      12:00 - 18.00
Woensdag12.00 - 20.30

Donderdag: 16.00 -  19.00

Vrijdag:        10.00 - 18.00

Zaterdag: gesloten

Zondag - gesloten 

Multimedia Designer
Maxwell Graphics

Yoga Hilvarenbeek

Het afgelopen jaar met diverse klachten (frozen shoulder, longontsteking) bij Naomi geweest. Zeer goede ervaring met betrekking tot haar aanpak en deskundigheid. De combinatie van behandeling en goede voedings- en bewegingsadviezen vond ik erg waardevol.  En óók belangrijk: een empathisch persoon, waardoor je je snel op je gemak voelt. Blij met haar!!
Carla


Tai Chi Hilvarenbeek

 Op een ontspannende wijze met de volledige aandacht voor de patiënt en vanuit een zeer breed spectrum van kennisvelden komt een gedegen analyse tot stand. Dit heeft mij geholpen in gedachtegang, leefwijze en voedingskeuze om op een prettigere wijze door het leven te gaan.
Corne G.


Tai Chi Hilvarenbeek

Na meerdere malen manuele therapie en fysiotherapie hebben geraadplaagd voor behandeling tenniselleboog, uitgekomen bij alternatieve geneeswijze. Na 5 behandelingen bij Naomi ben ik klachtenvrij. In tegenstelling tot 'standaard' 20 minuten behandelingen die ik gewoon was, neemt Naomi ruim de tijd en wordt er meer aandacht besteed bij het analyseren van mogelijke oorzaken. De behandelingen waren intensiever. Ik heb de prettige indruk en ervaring dat Naomi de client centraal zet waar ze dan ook de tijd voor neemt.
Jan

De lessen spine-qigong vond ik heel fijn om te volgen. Het heeft gezorgd voor een minder stijve rug en meer beweeglijkheid. Naomi heeft veel ervaring in het geven van lessen. Ook leuk is de combinatie met ontspanningsmassages, voeding, filosofie etc., een aanrader!
Janske

Spine Qi gong is voor mij heel effectief gebleken - Ik zou zeggen Mijn beste keus

Ik bedankt mijzelf dat ik wederom een keuze heb gemaakt een nieuwe vorm van behandelen te kiezen.
Deze speciale aandacht voor mijn rug stond op mijn buik geschreven. Ik dacht meteen, dat ga ik doen.

Omdat mijn rug niet goed voelde en ik mezelf eigenlijk pijn, stijfheid en uitstraling wilde besparen dacht ik er nog aan het niet te doen.
Toch gedaan omdat ik weer naar die oude vertrouwde rug terug wil.

Bij Naomi vond ik aandacht voor de (spine= ) ruggengraad. De graad van ons bestaan!! Waar alles(ons hele lichaam) mee in verbinding staat. Dus ook genezing! Zo weet ik inmiddels.
De eerste lessen waren de volgende dag goed voelbaar en echt niet altijd fijn.. Na 5 lessen begon ik meer stabiliteit en kracht te voelen. Hetgeen ik zo heb gemist in de afgelopen 7 jaar.
Ik voel dat ik op de juiste weg ben en wil daarom een 2de sessie van 8 lessen ( met 2 sessies tuina) om mijn rug en van daaruit de rest van mijn lichaam verder krachtiger en flexibeler te maken.

Ik heb beter leren voelen, ik heb daarom ook een beter gevoel.

Naomi, bedankt voor je openheid en oprechtheid en tot snel

Floris


Massage Hilvarenbeek

 Door de 8-wekelijkse introductieles van spine-qigong afgewisseld met massage heb ik Naomi leren kennen.

Ze geeft heel prettig les, duidelijk, met veel aanvullende informatie. Individueel afgestemd. Afsluitend met hele prettige meditaties en een lekker kopje thee.

Je kunt met alle vragen bij haar terecht en ze informeert ook als er een reactie is gekomen op de oefeningen, of de massage.

Naomi is zeer kundig, ik ga altijd graag naar de les. Ook al waren sommige oefeningen in het begin vrij pittig, ze praat ons er steeds goed doorheen, zodat je ook verder komt. En de massage daarbij is heel fijn en helpt goed.

Dank je wel, Naomi
Jessica


Massage Hilvarenbeek

Ik volg nu enkele weken QiGong bij Naomi en ik vind het ontzettend fijn. Naomi is heel kundig, geeft extra uitleg waar nodig, is rustig en heel prettig in de omgang. Ze heeft aandacht voor iedereen, zorgt ervoor dat je echt tot rust kan komen, alles is goed, niks moet. Ik ga graag naar haar lessen.  R.


Acupunctuur Hilvarenbeek

Ik zat met mezelf in de knoop naar een heftige periode. Via mijn fysio ben ik in contact gekomen met Naomi. Afspraak gemaakt en de week erop kon ik al bij Naomi terecht. Ze kon mij goed lezen en wist waar mijn "knelpunten" zaten en ze gaf  me weer vertrouwen in mijn eigen lichaam/geest.


Naomi geeft de lessen op een rustige, ontspannen manier en nu je eenmaal weet hoe het gaat is het helemaal niet zweverig!

Ze geeft ook goede tips welke bewegingen je thuis kunt doen om te voorkomen dat je weer in je hoofd gaat zitten malen etc.

Als het een week niet door gaat voel ik ook echt aan mijn lichaam dat ik iets heb gemist.

Met enige regelmaat ga ik ook naar de praktijk bij Naomi om even te ontspannen en alles goed te laten zetten en hierbij geeft ze aan wat mij lichaam 'te kort' komt.


Naomi heeft een luisterend oor, voelt goed aan waar het wringt, maar ook waar je kracht zit, en geeft de lessen met veel passie en plezier! . D.

Voetreflex Hilvarenbeek

Ik heb bij Naomi een serie van 8 lessen Spine-Qigong gevolgd.
Ik ben iemand die meer vanuit zijn denken dan vanuit zijn gevoel handelt. Persoonlijk heb ik de wens om dat meer in evenwicht te brengen. Met de Spine-Qigong ben ik intensief met mijn lichaam bezig geweest en heb ik op deze manier ook gewerkt aan mijn voelen.
Verder heeft de Spine-Qigong mij concreet het volgende opgeleverd:
- mijn nek zit losser (nauwelijks nog gekraak)
- mijn schouders zitten losser
- ik kan de energie opwekken met deze Qigong
- ik heb meer ruimte in de heupen

Hoewel ik geen specifieke rugklachten had heeft deze serie lessen mij meer dan genoeg opgeleverd.
Naomi zelf speelt hier ook een grote rol in. Naomi is heel kundig en gedreven, ze legt de oefeningen goed uit en er zit een duidelijke structuur in haar lessen. Na deze 8 lessen kan ik zelfstandig verder aan de slag  met de oefeningen. Bovenal is Naomi heel vriendelijk, aardig en zorgzaam voor haar klanten. 
R.

Voetreflex Hilvarenbeek

Inmiddels is het alweer 15 november 2020 en hebben we de cursus alweer een tijdje achter de rug. Een cursus waarin ik veel geleerd heb en waarmee ik nog dagelijks bezig ben met alle oefeningen die we hebben geleerd. Alleen al voor die verrijking in mijn leven, hartelijk dank.
De eerste avond werden we neergezet op een stoel. Mijn gedachten werkten al: op een stoel? Oefeningen voor de rug? Nou ja, wat wist ik er ook van. Gewoon meedoen en ervaren. Daar gingen we. Naomi ging ons meenemen in een reis door ons lichaam, met name, door de spine. Dat beloofde nog wat voor mij, iemand zonder fantasie.
Ik hoefde zelf niets te bedenken, geen fantasie nodig dus, Naomi nam ons echt mee op reis!!! Zij zei waar we waren ( in ons lichaam ) en wat we daar moesten doen IN/MET ONZE GEDACHTEN en natuurlijk met het lichaam. In het begin ging ik dus ook met mijn gedachten naar die plekken die zij zei en dacht aan hetgeen wat zij zei en wat we moesten doen daar. Maar geen gevoel, alleen dat ik iets moest gaan voelen. Maar het duurde niet echt lang ( voor mijn gevoel ) en ik begon het ook al te voelen !!! dat dacht ik dan he … maar meer hoefden ook niet van Naomi. Verbazing! in mijn hoofd en in mijn lijf. Ik heb zooooo goed meegedaan dat ik de hele nacht hoofdpijn heb gehad. Maar …… ik heb al mijn hele leven last van hoofdpijn. Dus dat kon wel. Toen ik dat Naomi zei, de week daarna, gaf ze me een paar oefeningen voor als ik DIE hoofdpijn voelde ( er zijn er diverse en dat weet ik ) dus …. Alweer verbazing! Die oefeningen hielpen echt !!
De derde les was zonder stoel. Staan. Hehe dat ben ik gewend dacht ik, staande oefeningen doen. Ook hadden we al de eerste stencils thuis gekregen zodat we de theorie erachter ( waar ik dus eigenlijk voor ging ) hadden kunnen doornemen. Jee zeg, wat doet die wervelkolom veel. Nooit geweten dat er zoveel aan vasthangt. En weer ging het goed om Naomi d’r stem te volgen ( prettige stem, daar hoef je geen moeite voor te doen om die te volgen, dat gaat vanzelf.)
en fantasie hoef je dus niet echt te hebben, ook dat gaat vanzelf. Ik werd meegezogen in haar verhaal en hoefde inderdaad alleen maar te voelen. Zalig!

Geen vervelende hoofdpijn gehad die nacht. Ik wist nu immers wat ik daartegen moest doen EN het hielp. Ik had dan ook wel elke dag de oefeningen gedaan. Maar dat het resultaat na een paar weken al zoveel is, dat is toch frappant. Wel voelde ik een bepaalde spierpijn in mijn nek. Teveel gedaan? Tegoed gedaan? Toch een beetje artrose ook daar? In mijn handen en knieën artrose, ja dat wist ik wel. Enfin, het ging steeds beter met mijn nekspieren en steeds vaker “geen” hoofdpijn. Top! Ik genoot ervan, van het nieuwe in mijn leven.

In de les avonden daarna volgde er nog een aantal oefeningen met hele mooie benamingen zoals bv de lotusbloem. Nou, dat kon ik gemakkelijk zelf oproepen dat beeld bij de bewegingen die erbij horen. Wat mooi om dat zo te kunnen zien! Ik zit het met een glimlach op mijn gezicht te typen nu. Ik heb er nog steeds lol in, doe de oefeningen nog elke dag. Geen heel uur hoor maar af en toe zo even 10 minuten “iets”. Het is inmiddels ingeweven in mijn dag patroon. Maar ja, ik ben gepensioneerd, ahum, dus heb ook de tijd hiervoor. Kan mijn dag zelf indelen.

Tot slot:

Inmiddels geen last meer van mijn nekspieren, mijn hoofdpijn is minder aanwezig ( kan ik snel de kop indrukken ) ik voel me fitter, energieker. Vaak voel ik zoveel energie in mijn hoofd dat mijn lichaam het niet kan bijhouden.

Dus neen, geen spijt van deze cursus. Integendeel. Heeft me veel gebracht. En dan heb ik niet eens de heerlijke massage genoemd die ik gekregen heb van Naomi en de fijne gesprekjes tussendoor. En die waren net zo belangrijk om mezelf wat beter te leren kennen.

Dankjewel Naomi en ik blijf de reguliere chi gong lessen bij jou volgen hoor.


Hartelijke groet

Leonie

Yoga Hilvarenbeek

Naomi laat me met yoga mijn rust en mijzelf terug vinden. E.

De praktijk is aangesloten bij

https://www.fagt.org/

https://quasir.nl/

https://rbcz.nu/index.html

https://zorggeschil.nl/

Multimedia Designer Maxwell Graphics

Multimedia Designer
Maxwell Graphics

https://rbcz.nu/index.html

https://zorggeschil.nl/

https://quasir.nl/

https://www.fagt.org/